It will never feel like work if you
do the things you are passionate about.

Leon Elshof Bussum Amsterdam

Ik kan mijzelf altijd verbazen, als ik soms hoor met hoeveel tegenzin sommige mensen naar hun werk gaan. Ik denk dat als je werk doet waar je gepassioneerd over bent, je meer voldoening haalt uit datgene wat je doet, en je daardoor ook effectiever zal zijn.

Bij al mijn onderstaande werkgevers heb ik met veel plezier gewerkt, en ik kan ook altijd met een lach terugkijken op deze tijden.

Schoenmakerij Boerhout - De Weert, Bussum

Mei 2011 - heden
Functie: Assistent Schoenhersteller
Werkzaamheden: Bij de schoenmaker hielp ik met de verkoop van schoenen en onderhoudsproducten. Ook was ik verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van schoenreparaties, en het adviseren van mogelijke reparaties. Tevens zorgde ik er voor dat de schoenen er weer spik en span uit kwamen te zien na de verzoling of hakreparatie.

Argentijns Grillrestaurant Chaco, Bussum

Januari 2012 - Maart 2014
Functie: Kelner
Werkzaamheden: Bij Chaco was ik verantwoordelijk voor het serveren van mooie gerechten, dranken en ervaringen. Daarnaast was ik ook koerier voor de bestellingen die bezorgd moesten worden via online bezorgdiensten.

The Spot, Bussum

September 2013 - heden
Functie: Bartender
Werkzaamheden: Als bartender bij The Spot ben ik verantwoordelijk voor het bedienen van gasten. Niet zo zeer alleen het bedienen in het kader van drankjes, maar wij vinden het bij The Spot vooral belangrijk dat de gasten bediend worden van een ervaring. Wij proberen hier ons in te onderscheiden door het simpele, een stuk mooier te maken zodat we de gasten altijd positief kunnen blijven verrassen.

Baseball Academy Scimitars Logo

Baseball Academy Scimitars, Bussum

April 2015 - heden
Huidige functie: Manager Talentontwikkeling
Werkzaamheden: Nadat ik bij Baseball Academy Scimitars in 2014 begonnen ben als pitching instructeur van het Future Stars programma, het talentontwikkelingsprogramma van Midden-Nederland, ben ik al snel doorgegroeid door verschillende functies. In 2015 mocht ik het Future Stars programma leiden, en was ik verantwoordelijk voor het opzetten van trainingen en het volgen van de progressie van de talenten. In Oktober 2016 ben ik aangesteld als Manager Talentontwikkeling, wat inhoudt dat verantwoordelijk ben voor het in kaart brengen, en het volgen van, de talentvolle spelers uit ons regio. Dit doe ik door verschillende evenementen op te zetten waar spelers aan kunnen deelnemen, zoals: honkbalwedstrijden, -trainingen of -kampen.

Universiteit van Amsterdam, Amsterdam

Januari 2017, blok 3
Functie: Teacher's Assistant Project 3: Quantitative Research
Werkzaamheden: Als Teacher's Assitant op de UvA kijk ik papers na en geef ik feedback op deze papers aan derdejaars studenten. Het project gaat over hoe je als toekomstige wetenschapper een goed kwantitatief onderzoek doet, en hoe je hypothesen opstelt en kan onderbouwen aan de hand van wetenschappelijke literatuur. In deze functie geef ik ook uitleg aan de studenten over hoe ze een goede kwantitatieve analyse kunnen doen met IBM SPSS Statistics, een statistiek programma, wat het uitwerken van wetenschappelijke analyses vergemakkelijkt.

Logo Universiteit van Amsterdam

Computerkennis

Microsoft Office, goed
IBM SPSS Statistics, goed

Taalvaardigheid

Nederlands, vloeiend
Engels, vloeiend
Duits, redelijk
Spaans, redelijk

Hobby's en interesses

Honkbal: Ex-hoofdklasser bij HCAW in Bussum, nu actief in de eerste klasse
Interesses: Familie, vrienden, sociale activiteiten.

Interesse?

Heeft U interesse gekregen in wat ik misschien voor U, of uw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met mij op.