Het is de simpele dingen mooier maken,
wat de gast een onvergetelijke ervaring geeft.

Hé, ik ben Leon Elshof, en ik ben erg blij met het feit dat ik gasten altijd mag vermaken door mooie cocktails voor hen te maken. Dit geeft mij een gevoel van erkenning, maar het geeft hen een gevoel van entertainment en een onvergetelijke ervaring. Horeca is af en toe echt een prachtvak.

Eerste ervaringen

Ik begon op mijn achttiende als kelner in een Argentijns restaurant in Bussum. Hier was de sfeer erg vrij en leerde ik voor het eerst cocktails en goede koffie maken. Ook was ik hier koerier voor maaltijden in 't Gooi.

Barista

Na mijn eerste ervaringen als kelner in een klein restaurant, besloot ik over te stappen naar een groter restaurant waar ik barista cursussen heb gevolgd, zodat ik de kunst van het koffie maken nog beter zou gaan beheersen.

Bartender

Mijn huidige werkgever is The Spot in Bussum. Dit is een evenementenlocatie waar ik achter de bar sta en mixdranken maak. Het verschilt hier per feest hoe druk het is, en dus hangt het ook per feest af of er wel of geen cocktails gemaakt worden.